404,您请求的文件不存在!

404

404,您请求的文件不存在!

Törésteszt

Mikor meghalljuk a biztonsági ajtó szót, akkor egyből eszünkbe jut, mit is jelenthet egy ilyen masszív bejárat lakásunk számára. Nálunk nem csak egyszerű lépcsőházi és kültéri profilok vannak, hanem kimondottan tűzgátló típusok is. Ahhoz, hogy ön is megtudja, melyik lenne a leginkább megfelelő otthona számára, érdemes körbenézni nálunk, mert rengeteg modell és szín közül tud válogatni.

De miért is jobb a biztonsági ajtó, mint a hagyományos?

Számos érvet felsorolhatunk válaszként. Az első és talán legfontosabb az, hogy anyagába sokkal erősebb, mint egy megszokott fa, vagy műanyagajtó. Ezek a bejáratok általában jó minőségű acélból készülnek és így az mondható el róluk, hogy betörésbiztosak. A másik dolog pedig a modern zárszerkezet, ami nem mindegy milyen technikával készül. Nos, itt ez a feltétel is adott. Ezek az ajtók zárszerkezettel vannak ellátva ezek a típusú ajtók, hogy nagyon nehéz lemásolni kulcsaikat. Ezen felül nem egy, hanem több zárszerkezetet is működésbe hozhatunk egyetlen elfordítással. Tehát azt kell mondani ezen információk tudatában is, hogy a több ponton záródó, olykor tűzbiztos bejárati ajtók egyre nagyobb teret hódítanak. Rengeteg helyen lecserélődtek a faajtók, így ha ön is újat szeretne, akkor megnézi kínálatunkat!

MABISZ minősítés

Egy olyan termék, melynek a rendeltetése, hogy megakadályozza az illetéktelen személyek behatolását, meg kell hogy feleljen bizonyos törésteszt elvárásoknak. A MABISZ minősítésnek is vannak fokozatai, ezek szabják meg, mennyi ideig és milyen behatoló eszközökkel szemben kell ellenállni egy biztonsági ajtónak. Ez természetes, minél magasabb a minősítés, annál több időt és erőteljesebb arzenállal szemben tud megfelelni az ajtó. Az is természetes, hogy ha ez a különbség valamennyire az árában is tükröződik. A piaci elvárások is sokszínűek, nem mindenkinek ugyan az a szempont a legfontosabb.

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket!

Piaci vetélkedő

Az alacsonyabb árfekvésű ajtókat forgalmazó cégek között elég nagy versengés folyik, ami önmagában nem baj. Ami fájdalmas, hogy néhányan nem a saját portékájuk “dicséretével”, hanem a mások termékének alaptalan lejáratásával próbálkoznak. A fenti videó, egy hivatalos szerv előírásainak tesz eleget, és bemutatja, hogyan felel meg az Ő előírásuknak. Ezt néhány szemlélő túlzottan “kíméletesnek” tekintette. Hangsúlyozzuk, ez a MABISZ 3 perces törésteszt előírása.

Kíméletlen törésteszt

Ha néhány látogatót ez nem győzné meg, akkor megtekintheti egy külföldi partnerünk által beszerelt ajtót, -melynek fém szerkezete azonos, csak a díszborítás különbözik-, hogyan állja a kíméletesnek nem nevezhető rendőrségi töréstesztet. A felvétel a román PRO TV híradójában került adásban

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

UA-34966448-1