新闻中心

为加强医院内涵建设,推进医院高质量发展,进一步提高医院管理水平和整 体管理效?span class="STYLE2">【查看全文】

医院概况

湖北省中医院暨湖北省中医药研究院、湖北中医药大学附属医院、国家中医临床研究基地,是全国唯一一所“四位一体”发展的省级三级甲等中医院,是国家中医药管理局首批全国示范中医院、国家临床药物试验机构、湖北省中医药数据中心。医院始建于1868年(清同治七年),前身是英国传教士杨格非博士创办的仁济医院,距今已有150年的历史。经过几代省中医人的辛苦耕耘,目前医院已发展成集医疗、教学、科研、保健、新药研发于一体的大型综合性省级中医院。2017年被评为全国文明单位。 [详情]

就医指南
专家答疑

快速链接

预约挂号

主办单位: 湖北省中医院 Copyright by © 2008-2019 湖北省中医院 版权所有.

花园山院区:湖北省武汉市武昌区花园山4号 邮编:430061 医院总机:027-88929147 门 诊电话:027-88929419 网址:www.hbhtcm.com

光谷院区:武汉市洪山区珞瑜路856号(光谷广场前行100米) 电 话:027-87748001

凤凰门诊部:武汉市武昌区中山路320号(螃蟹甲车站旁) 电 话:027-88710029

鄂ICP备15021674号-1 技术支持:吾在网络

鄂公网安备 42010602000916号

分享按钮

关闭

关闭

湖北省中医院
新闻中心

为加强医院内涵建设,推进医院高质量发展,进一步提高医院管理水平和整 体管理效?span class="STYLE2">【查看全文】

医院概况

湖北省中医院暨湖北省中医药研究院、湖北中医药大学附属医院、国家中医临床研究基地,是全国唯一一所“四位一体”发展的省级三级甲等中医院,是国家中医药管理局首批全国示范中医院、国家临床药物试验机构、湖北省中医药数据中心。医院始建于1868年(清同治七年),前身是英国传教士杨格非博士创办的仁济医院,距今已有150年的历史。经过几代省中医人的辛苦耕耘,目前医院已发展成集医疗、教学、科研、保健、新药研发于一体的大型综合性省级中医院。2017年被评为全国文明单位。 [详情]

就医指南
专家答疑

快速链接

预约挂号

主办单位: 湖北省中医院 Copyright by © 2008-2019 湖北省中医院 版权所有.

花园山院区:湖北省武汉市武昌区花园山4号 邮编:430061 医院总机:027-88929147 门 诊电话:027-88929419 网址:www.hbhtcm.com

光谷院区:武汉市洪山区珞瑜路856号(光谷广场前行100米) 电 话:027-87748001

凤凰门诊部:武汉市武昌区中山路320号(螃蟹甲车站旁) 电 话:027-88710029

鄂ICP备15021674号-1 技术支持:吾在网络

鄂公网安备 42010602000916号

分享按钮

关闭

关闭

Termékek

Otthonát négy egyszerű lépés választja el a maximális biztonságtól:

  • helyszíni felmérés, árajánlat kérés, megrendelés
  • meglévő bejárati ajtó bontása
  • új HiSec minőségű biztonsági ajtójának beépítése
  • helyreállítás és a bontás során keletkezett törmelékeket, valamint régi ajtójának elszállítását vállaljuk

Egy pár extra kellék, ami növeli ajtója értékét:

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket!

BEÉPÍTÉSI ÚTMUTATÓ

Tisztelt Vásárlónk!
Köszönjük, hogy a mi biztonsági ajtó kínálatunkból választott!

Útmutatónkkal segítséget kívánunk nyújtani abban, hogy az Ön által vásárolt, magas műszaki színvonalat képviselő termék használata, hosszú időn keresztül az Ön megelégedésére szolgáljon.

Amennyiben betartja következő útmutatásainkat, a szerkezet működésére 5 év szavatosságot vállalunk. Kérjük, hogy a beépítés megkezdése előtt a teljes útmutatást szíveskedjen, figyelmesen áttanulmányozni.

A termék gyártását megelőző helyszíni felmérést, házhoz szállítását és szakszerű beépítését javasoljuk szakemberre bízni. Ellenkező esetben a nyílászárók szakszerűtlen beépítéséből adódó károkért a forgalmazó nem vállalja a felelősséget.

FONTOS TUDNIVALÓ!

A nyílászáró szerkezetet előre elkészített, készre vakolt falnyílásba kell beépíteni.

A szerkezetet hagyományos módon BEFALAZNI TILOS!

MÉRETEK ÉRTELMEZÉSE:

A készre vakolt falnyílás mérete a névleges méretével megegyező legyen. A nyílászáró külső tokmérete ugyanis 1-1 cm-rel kisebb a névleges falnyílás méreténél, így a beépítéshez 1-1 cm elhelyezési hézag áll a rendelkezésre.

Pl.: 90-es névleges méretű ajtó esetében:

Tok külsőmérete: 90x205cm
Falnyílás mérete: 92x206cm (a képen illusztrálva CxH)
A falnyílás magassági méretét a padlóvonaltól kell mérni, ebben az esetben felül 1 cm elhelyezési hézag áll rendelkezésre. Mivel a küszöb és az ajtótok egymástól külön kerül beépítésre, a küszöb elhelyezésénél ügyelni kell a tok magasságának meghatározásakor, hogy a küszöböt a padlóra, vagy a pedig a padlóval egy síkban szeretnénk beépíteni.

Kávás falnyílásba való beépítésnél a káva takarása az ajtótokra max. 35 mm lehet.

BEÉPÍTÉS MENETE:

Lebontjuk a védőfóliát a tokról.
Az ajtótok oldalsó és felső részeit megfelelően egybeillesztjük a kialakított acélfülekkel, amit az összeillesztést követően egymástól eltérő irányban egy kalapács segítségével összekalapáljuk. Az összekalapálás során ügyeljünk arra, hogy a két tok találkozásánál ne maradjon rés.
Az összekalapált tokot behelyezzük a falnyílásba, majd ékek segítségével vízszintes és függőleges helyzetben rögzítjük, ügyelve arra, hogy az ékelésnél a tok ne deformálódjon, sarkai derékszögben maradjanak.
Rögzítjük a tokot a szerelő csavarokkal. A tok furatain keresztül a falazatnak megfelelően fúróval készítjük a csavarok furatait. Ajtónként 12db tokrögzítő csavarral, 30cm-enként kell rögzíteni a tokszerkezetet a határoló falszerkezethez. A rögzítést téglafalnál legalább 15 cm mélyen, 12 mm átmérőjű köracél tartószilárdságával egyenértékű erősséggel, betonfalnál legalább 10 cm mélyen, 10 mm átmérőjű köracél tartószilárdságával egyenértékű erősséggel kell biztosítani.
Az elhelyezési hézagot poliuretán habbal töltjük ki. A habosítás előtt a tokot belülről ki kell támasztani. Poliuretán habos tömítéskor megvárjuk míg a hab kikeményedik, majd a felesleget eltávolítjuk. A hézagot külső oldalról tartósan rugalmas szilikon tömítőanyaggal tömíthetjük. Ügyeljünk arra, hogy a tűzálló AP30, APX3010, valamint a APX 3010D típusú ajtóknál az elhelyezési hézagot tűzálló poliuretán habbal kell kitölteni. A tűzálló ajtók elhelyezési hézagát sima, nem tűzálló poliuretán habbal TILOS kitölteni.
Felszereljük a szárnyat és ellenőrizzük a szerkezet működését.
Amennyiben szükséges a nyílászáró külső és belső oldalait borítólécekkel látható el.

FONTOS TUDNIVALÓ!

A nyílászáró körüli utólagos munkálatok (pl.:vakolás, betonozás) következtében a nyílászáró felületi károsodást szenvedhet, ezért az ilyen jellegű tevékenységeket célszerű szakemberrel, vagy még a nyílászáró beépítését megelőzően elvégeztetni.

KEZELÉSI ÉS KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ

Az ajtók egykezes működtetésű nyíló vasalattal szereltek.

Zárt állás: Zárt állásban a nyílászárók légmentesen zárnak (kb. 50 Pa nyomáskülönbségig). Ebből következően a helyiség szellőzését biztosítani kell.

FONTOS TUDNIVALÓ!

A nem elégséges szellőztetés esetenként páralecsapódást,ezáltal penészedést, alakváltozást és felületi károsodást okozhat az ajtón vagy a falazaton. Az ebből eredő károsodásokra a forgalmazónak garanciavállalása nem vonatkozik.

VASALAT BEÁLLÍTÁSA

A vasalat minden szerkezetnél a beépítő állítja be. Utólag a vasalatok beállítására az ajtólap leemelése után van lehetőség.

KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ

Annak érdekében, hogy a nyílászáró hosszú ideig kifogástalanul működjön, kérjük az alábbi javaslataink betartását.

FESTÉS

A gyárilag készre felületkezelt szerkezetek átfestése nem engedélyezett és szigorúan TILOS!

FELÜLETI ÁPOLÁS, UTOLAGOS KEZELÉSE

Évente két alkalommal – ősszel és tavasszal – javasoljuk a kereskedelmi forgalomban erre a célra kapható ápolószerrel történő kezelését, mely speciális anyagának köszönhetően nem roncsolja a felületet, de az időjárással szemben hosszú távú védelmet jelent a nyílászáró számára. Ha a bevonaton sérülés található, azonnali javításra van szükség.

VASALAT KARBANTARTÁSA

A mozgó, egymáson csúszó alkatrészeket évente két alkalommal –vigyázva, hogy a kenőanyag ne kerüljön az ajtó felületére – vékonyan be kell olajozni és a fellazult csavarokat után kell húzni.

TISZTITÁS

A szerkezeteket a háztartásban használt semleges mosószerekkel lehet tisztítani. Nitró-alapú tisztítók használata TILOS! Tisztításhoz langyos vizet használjon! Ne tisztítsa a felületet szemcsés súrolószerrel és karcolást okozó eszközökkel!

UA-34966448-1